Uvek humana: Martina Stoessel posetila novu dečiju bolnicu u San Isidoru!

Martina Stoessel se, još od početka svoje karijere, bavila humanitarnim radom. Uvek spremna da usreći i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a posebno deci, ona redovno posećuje bolnice i podiže svest o tome da treba pružati i ne očekivati ništa za uzvrat.

Tini je posetila renoviranu dečiju bolnicu u San Isidoru, koja je nedavno dobila moderno i opremljeno krilo. Tini je inače “kuma” ove bolnice. “Tini je bila još dok je bolnica bila stara i oronula, a sada je želela da je poseti skoro mesec dana nakon otvaranja novog krila. Ona poseduje posebnu osećajnost i posvećenost deci”, rekao je gradonačelnik Gustavo Posse.

“Uvek sam voleo decu i imam puno hemije sa njima. Uspela sam doći malo pre i zadivljena sam ovim sjajnim delom. Lepo je videti sreću ljudi i broj profesionalaca koji sa puno ljubavi rade na brizi o deci. Dobra stvar koja je mogla da se uradi u našoj zemlji, čestitam opštini. Ponosna sam što sam kuma ovog mesta”, zaključila je Tini.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Ne želim nikad da odem sa Disneya!

4 thoughts on “Uvek humana: Martina Stoessel posetila novu dečiju bolnicu u San Isidoru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.