Đurđica nam šalje kviz o Mercedes Lambre!

Mercedes Lambre u seriji “Violetta” glumi zločestu Ludmillu, ali svi koji je poznaju kažu da je ona zapravo divna osoba. Proveri svoje znanje o njoj!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Mercedes Lambre: Tini je moja najbolja prijateljica, skromna je i verna!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Đurđica nam šalje kviz o Mercedes Lambre!

  1. Stvarno lep kviz i nije težak,ali ne bih se baš složila sa rezultatom. Ne prstim baš nešto preterano Mechi iako znam po nešto o njoj. ?
    25/25 Tačni odgovori!
    Čestitam!☺Ti si pravi BIG Mechista! Nadam se da ti se svideo kviz, da si se zabavio/la i naučio/la nešto novo.☺❤Mechi ti šalje osmeh!

  2. 20/25 Tačni odgovori!
    Čestitam!☺Ti si pravi BIG Mechista! Nadam se da ti se svideo kviz, da si se zabavio/la i naučio/la nešto novo.☺❤Mechi ti šalje osmeh!

  3. 15/25 Tačni odgovori!
    Ti si fan Mechi, ali ne BIG! Samo tako nastavi i stićićeš dotle. Nadam se da ti se svideo kviz, da si se zabavio/la i naučio/la nešto novo.☺❤Mechi ti šalje poljubac!
    Super kviz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.