Đurđica nam šalje kviz o Mercedes Lambre!

Mercedes Lambre u seriji “Violetta” glumi zločestu Ludmillu, ali svi koji je poznaju kažu da je ona zapravo divna osoba. Proveri svoje znanje o njoj!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Đurđica nam šalje kviz o Mercedes Lambre!

 1. Dobar kviz
  Famozo, hoćete li objaviti onaj video koji sam vam poslala preko gmaila?

 2. Stvarno lep kviz i nije težak,ali ne bih se baš složila sa rezultatom. Ne prstim baš nešto preterano Mechi iako znam po nešto o njoj. ?
  25/25 Tačni odgovori!
  Čestitam!☺Ti si pravi BIG Mechista! Nadam se da ti se svideo kviz, da si se zabavio/la i naučio/la nešto novo.☺❤Mechi ti šalje osmeh!

 3. 20/25 Tačni odgovori!
  Čestitam!☺Ti si pravi BIG Mechista! Nadam se da ti se svideo kviz, da si se zabavio/la i naučio/la nešto novo.☺❤Mechi ti šalje osmeh!

 4. 15/25 Tačni odgovori!
  Ti si fan Mechi, ali ne BIG! Samo tako nastavi i stićićeš dotle. Nadam se da ti se svideo kviz, da si se zabavio/la i naučio/la nešto novo.☺❤Mechi ti šalje poljubac!
  Super kviz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.