Ništa bez Justina: Selena u studiju, nastavila da snima album!

Moćna Selena Gomez ponovo je zdrava i jaka – dovoljno da se vrati u studio, završi svoj novi album i onda krene u novo druženje sa Selenatorima širom sveta. Osim fandoma, ovaj dan slavi i Nick Jonas!

Naime, danas ujutru tekstopisac Justin Tranter je na svom Instagramu objavio sliku sa Sel uz komentar “Music and Love” a ako to nije dovoljno da znamo da njih dvoje rade na novoj muzici, znamo i da je ova fotka nastala u studiju! Sel i Justin inače sarađuju odavno a zajedno su napravili “Hands to Myself”, “Good For You” i još šest pesama as albuma “Revival”.

Interesantno, na fotki se oglasio Nick Jonas i to emodžijem koji simbolizuje ruke podignute u vazduh, kao način da se pokaže da nešto slavimo! Čini nam se da album možemo očekivati na proleće a nadamo se da će Sel nakon tog od jeseni biti na novoj svetskoj turneji i da ćemo dobiti novu priliku da je dovedemo!

Music and love.

A photo posted by justin tranter (@tranterjustin) on

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Naš prijatelj Stefan Koković ima VEOMA VAŽNO obaveštenje za Arianatore i Selenatore! (video)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Ništa bez Justina: Selena u studiju, nastavila da snima album!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.