Američka policija preti pijanim vozačima: Uhapsićemo vas i teraćemo vas da slušate One Direction muziku!

1D

Policija u američkoj državi Minesota čvrsto je odlučila da stane na put neodgovornim vozačima pa su tako najavili da samo hapšenje više nije dovoljno već tu spada i mučenje muzikom One Directiona.

U tvitu piše, “Ne vozite pijani. Pronaćićemo vas. Uhapsićemo vas. Nateraćemo vas da slušate bendove koji pevaju pesme One Directiona dok vas budemo vodili u zatvor.” Naravno, odmah su počeli da pristižu komentari poput, “One Direction je već dovoljno loš, ali bendovi koji ih obrađuju… To je protivzakonito”, “Coldplay je još gori!” ili “Jedna reč: Bieber”.

U samoj policiji kažu da nisu ozbiljni kad je reč o 1D ali da ovakvim tvitovima pokušavaju da privuku više pažnje na realne probleme jer teško da bi iko retvitovao njihove poruke o vožnji u pijanom stanju da su one napisane strogo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Zayn Malik opet promenio ploču: Jako sam srećan što sam bio u One Directionu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Američka policija preti pijanim vozačima: Uhapsićemo vas i teraćemo vas da slušate One Direction muziku!

  1. Kasnije ih je jedan covek pitao ''ali sta ako volimo One Direction?''. A oni su odgovorili ''Niko ne voli One Direction''. Uff, kako me iznerviraju.

  2. Nisu se salili kad su rekli da ih je donald tramp iskvario 😀 msm kakva im je to kazna da slusaju 1D muziku. Pa onda bi pola ljudi bilo pijano dok vozi haha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.