Uspele su: Belieberke došle do Jusa u Zagrebu, dobile razgovor i zagrljaj!

img_2746

Iako je Justin dva dana proveo u Zagrebu pa tek danas putuje u Krakov, bilo nam je veoma čudno što baš niko od Beliebera nije stigao do njega. Ipak, fandom je uspeo da ga pronađe sinoć!

Na internet su stigla dva snimka na kojima on okupljene Belieberke pita da li su bile na šou na šta mu one odgovaraju da jesu! Jus im se zatim ljubazno zahvaljuje i nastavlja dalje. Obratite pažnju da iako se u njihovih glasovima oseća uzbuđenje, niko iz fandoma se ne dere, ne vrišti, ne gura mu telefon u lice ili pokušava da ga zagrli bez njegove dozvole.

U drugom videu Jus pita fandom kako se oseća a zatim dobija isto pitanje na koje odgovara sa, “Dobro sam, dobro sam, samo sam malo umoran”. Devojka koja je objavila video tvrdi da ju je Jus zagrlio a s obzirom da to više nije retka pojava od njegovog dolaska u Evropu, nema razloga da joj ne verujemo! Svi možemo biti jako ponosni na prethodna dva dana a i svim drugim fandomima ovakav koncert i ovakve reakcija Beliebera mnogo pomažu da i oni dočekaju svoje idole!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Gigi Hadid se veoma ružno ponela prema Justinu i Hailey
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Uspele su: Belieberke došle do Jusa u Zagrebu, dobile razgovor i zagrljaj!

  1. Meni je i dalje nerealno da je ovo Jus sa našim Belieberima! Tako je čudno,ovako kada čujem njegov glas i ove devojke odmah pomislim na Ameriku ili na neku veliku stranu državu. Bože,ovo su devojke sa Justinom u Zagrebu? Nestvarno je! I usput,one devojke u drugim zemljama imaju mnogo veće šanse da ga upoznaju,a naše kada ga vide ponašaju se mnogo bolje od njih 🙂 Ne verujeem da se ovo stvarno dešava ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.