Hrabro: Biebs prokomentarisao izgled Belieberke ne znajući da je ona u društvu svog tate!

Internet i dalje preplavljuju fotke Justina Biebera (ovih dana bez Hailey Baldwin) i njegovih Beliebera, a za vikend je ponovo bilo interesantno, naročito jedan susret sa Belieberkom i njenim tatom!

Kako tata sad piše na Twitteru, “Justin Bieber je danas prošao pored nas u Vilijamsburgu i dobacio, ‘Hej, hej, ima slatku guzu dušo’ mojoj ćerki!!” Ipak, ovaj tata je bio prilično kul, pa je sve to primio sa osmehom. “Izgledao je tako pozitivno i opušteno. Uzgred, ‘Journals’ je klasik od albuma”, završio je on.

Jus nastavlja da čini divne stvari za fandom, pa gotovo svakodnevno dolaze sjajne priče, poput toga da ga je jedna devojka upoznala nakon osam godina pokušaja, ili da ga je nekoliko njih čitavog dana čekalo da izađe iz stana u kome odseda, nakon čega on nije odbio ni razgovor ni fotkanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tako čudno: Justinu Bieberu nestala tetovaža sa lica!

4 thoughts on “Hrabro: Biebs prokomentarisao izgled Belieberke ne znajući da je ona u društvu svog tate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.