Vaše zvezde za subotu, 22. oktobar 2016. godine

14359421_532623350260542_3535775021194543104_n

Svoj 31. rođendan danas proslavlja turska muzička zvezda Hadise, najpoznatija nam po hitu “Dum Tek Tek” sa Evrovizije 2009. godine.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Bićete napeti i nervozni pa će vas biti lako izbaciti iz takta. Ljutiće vas svaka sitnica, a najviše ćete se iskaljivati na partneru i ukućanima. Mogući su problemi s novcem. Shvatićete da ste potrošili više od predviđenog pa ćete pokušati do kraja meseca smanjiti troškove.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Prijateljskim pristupom i ljubaznim ponašanjem sticaćete simpatije okoline. Samci će se zbližiti s onim ko im je bio meta, dok će vezani uživati u nežnim i skladnim trenucima s voljenim. Iskazaćete se u poslovima koji zahtevaju pismenost i istančane komunikacijske vještine.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Osetite li se umornim ili neraspoloženim, počastite se masažom ili kozmetičkim tretmanom. Muškarci će se osloboditi od negativne energije intenzivnim treningom. U vezama ćete biti skloni ljubomori, no ne napadajte dragog ako za to nemate razloga.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Dragi će se malo udaljiti od vas, no nemojte odmah pomišljati na najgore. Umesto da ga napadate, dajte mu vremena da sam sa sobom rieši neke stvari koje ga muče. Pokušaćete se opustiti omiljenim napitkom, no više bi vam koristile vežbe disanja ili meditacija.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Prilikom donošenja odluka oslonite se na svoju intuiciju. Čak i ako imate sumnja, vreme će pokazati da ste ispravno postupili. Mnogi će osetiti umor i pad raspoloženja. Nazovite dragog prijatelja i izjadajte mu se ili se opustite dugom, penušavom kupkom.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Neko će vam predložiti učestvovanje u novom projektu, no nećete biti sigurni hoćete li imati dovoljno vremena. Okupirani ste obavezama pa se nećete želeti obaveze dok detaljno o svemu ne razmislite. Neke bi se veze mogle naći na testu zbog neiskrenosti.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Danas ćete biti nespretni i skloni povredama pa vam se preporučuje da se ne bavite nikakvim vratolomnim ili potencijalno opasnim aktivnostima. Roditelji će od vas mnogo očekivati, ali bićete suviše umorni da biste ostvarili svoj puni potencijal.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Uspostavićete skladne odnose s okolinom i izgladićete nesporazume s rođakom ili prijateljem. Slobodni, stupite u akciju. Šarm i popularnost približiće vas onome za kim čeznete.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Zdravlje će vam biti osetljivo pa vam se savetuje da pazite na ishhranu i snabdete se vitaminima. Mnoge će mučiti zubobolja ili upala sinusa. Ako ste u svađi s nekim s kim ste bliski, iskrenim razgovorom rešićete probleme i okrenuti se prema budućnosti.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Zbog nezadovoljstva uslovima, neki od vas razmišljaće o osamostaljenju, no nemojte brzati. Zasad se usredsredite na rešavanje nakupljenih problema, a ambiciozne planove odložite za neko povoljnije vreme. Odreknite se nezdrave hrane.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Neko s kim sarađujete jasno će vam dati do znanja da mu se sviđate. Iako će vam goditi pažnja, nećete želeti ničim ugroziti svoju reputaciju pa će vaš odnos ostati na platonskom nivou. Ako vodite sedelački način života, krajnji je trenutak da se počnete baviti sportom.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Vodićete uzbudljiv i sadržajan društveni život. Bićete rado viđeni na svakoj zabavi i društvenom okupljanju, a ako ste samac, mogli biste upoznati nekoga ko će vas očarati izgledom i šarmom.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaše zvezde za subotu, 22. oktobar 2016. godine

  1. Srećan Rođendan Hadise!
    Škorpija (23.10. – 22.11.)

    Uspostavićete skladne odnose s okolinom i izgladićete nesporazume s rođakom ili prijateljem. Slobodni, stupite u akciju. Šarm i popularnost približiće vas onome za kim čeznete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.