Sabrinu o glasinama da je sa Shawnom: Tek ga upoznajem!

show-of-the-summer-sabrina-carpenter-shawn-mendes

Sabrina Carpenter i Shawn Mendes zajedno su nastupali na jednom festivalu održanom prošlog leta a mediji već nagađaju kako su njih dvoje zapravo u tajnoj vezi!

Sabrina je u razgovoru sa medijima otkrila da joj se Shawn zaista dopada. “On je tako talentovan, obožavam njegov novi album. Sjajan je. Pre par nedelja imali smo zajednički nastup i zaista je neverovatno talentovan. Takva je retkost naći ljude njegovih godina koji su toliko strastveni i vredni i imaju zdrav razum”, priča Sab.

Ipak, ona isto tako dodaje da u pričama da su njih dvoje par ne može da bude istine jer Shawn i ne poznaje dovoljno! “Stvarno ga ne znam u dovoljnoj meri. Srela sam ga nekoliko puta ali čini mi se da je drag dečko”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kako Shawn Mendes i Camila Cabello rešavaju njihove sitne rasprave?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Sabrinu o glasinama da je sa Shawnom: Tek ga upoznajem!

  1. Volim oboje,ali mi je nekako čudno kad ih zamislim zajedno,ona je samo 1 godinu mlađa,a ni sama ne znam zašto mi se čini kao da je između njih ogromna razlika hah :))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.