Sve se ponavlja: Sel na lečenju od depresije, ostaje duže od dva meseca!

13734284_284101615289937_1907542454_n

Selena Gomez je nakon prekida svoje prethodne “Stars Dance” turneje provela oko 20 dana na lečenju u jednoj klinici a mediji prenose da se ona i nakon naglog završetka “Revival” turneje odlučila na sličan potez!

Kako prenose američki mediji, odnosno Radar Online, Sel je ovih dana u najvećoj tajnostosti otišla u jedan rehabilitacioni centar na istoku Sjedinjenih Država sa ciljem da se izbori sa depresijom kao jednom od posledica lupusa.

“Ova ustanova namenjena je samo ženama i nalazi se u izolovanom šumskom području. Ona će tamo ostati više od 60 dana”, piše RadarOnline. “Svi koji su tamo imaju pravo da povremeno izađu na izlet a otkako je Selena stigla, nivo obezbeđenja je podignut”. Interesantno, iako je baš RadarOnline optuživao Sel da se drogira i opija i da je zbog toga napustila turneju, oni sad tvrde da to nije tačno i da su svi problemi zaista posledica lupusa.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Revival Tour

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ipak su sve to bile glasine: Selena Gomez i Andrea Iervolino su samo dobri prijatelji!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Sve se ponavlja: Sel na lečenju od depresije, ostaje duže od dva meseca!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.