Davljenje i lomljenje gitara: Shawn Mendes objavio spot za pesmu “Mercy”!

shaw

Shawn Mendes silovito grabi ka vrhu popularnosti a u tome će mu sigurno pomoći i balada “Mercy” za koju je sad snimio i spot u kome ga vidimo kako tone u vodu, zarobljen u svom automobilu.

U drugoj sceni, Shawna vidimo u sobi prepunoj instrumenata a kako numera odmiče on postaje sve agresivniji pa gitara završava u komadima! “Mercy” je naravno singl s albuma “Illuminate” koji je u prodaji od sutra!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Da li je Shawn Mendes spremio svadbeni poklon za Hailey Baldwin?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Davljenje i lomljenje gitara: Shawn Mendes objavio spot za pesmu “Mercy”!

  1. Spot kao i svi njegovi ostali predivan ..jednostavan a opet nosi toliku poruku..plakala sam kad sam ga prvi put pogledala i opet je opravdao razlog zbog kog mi je omiljeni pjevac..neopisivo kao i pjesma☺❤

  2. Juče sam ceo dan čekala na video i zato sam uspela da ga pogledam 1s nakon što je izašao, to je prvi put da nešto odgledam ni 10s posle što je obljavljeno 😀 I spoot je preodobar, muzika staje na mom omiljenom delu pesme hjooj ali svakako bude predobro kad ponovo počne 🙂

    1. Istoo ja sam vristala kad se "DAVIO" i kad je lomio gitaru?? Definitivno najjjjjjjjjjjjjjjbolji pevac i pesma????????????????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.