Davljenje i lomljenje gitara: Shawn Mendes objavio spot za pesmu “Mercy”!

shaw

Shawn Mendes silovito grabi ka vrhu popularnosti a u tome će mu sigurno pomoći i balada “Mercy” za koju je sad snimio i spot u kome ga vidimo kako tone u vodu, zarobljen u svom automobilu.

U drugoj sceni, Shawna vidimo u sobi prepunoj instrumenata a kako numera odmiče on postaje sve agresivniji pa gitara završava u komadima! “Mercy” je naravno singl s albuma “Illuminate” koji je u prodaji od sutra!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Davljenje i lomljenje gitara: Shawn Mendes objavio spot za pesmu “Mercy”!

  1. Spot kao i svi njegovi ostali predivan ..jednostavan a opet nosi toliku poruku..plakala sam kad sam ga prvi put pogledala i opet je opravdao razlog zbog kog mi je omiljeni pjevac..neopisivo kao i pjesma☺❤

  2. Juče sam ceo dan čekala na video i zato sam uspela da ga pogledam 1s nakon što je izašao, to je prvi put da nešto odgledam ni 10s posle što je obljavljeno 😀 I spoot je preodobar, muzika staje na mom omiljenom delu pesme hjooj ali svakako bude predobro kad ponovo počne 🙂

    1. Istoo ja sam vristala kad se "DAVIO" i kad je lomio gitaru?? Definitivno najjjjjjjjjjjjjjjbolji pevac i pesma????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.