Rastu šanse da Jusa vidimo na ulicama Zagreba!

cslnspfwiaaimqz

Početak evropskog dela turneje Justina Biebera odlična je prilika da saznamo šta će se dešavati kad on dođe u Zagreb a po svemu sudeći, Belieberi imaju nadu da će ga sresti još negde osim na koncertu!

Iako ima vrlo tesan raspored i nastupe na svaka dva dana po velikoj zemlji kao što je Nemačka, Biebs pronalazi vremena da obiđe grad koji mu je domaćin! To smo videli i u Minhenu gde se Biebs šetkao na dan koncerta a imao je vremena da obiđe i lokalni restoran tradicionalne kuhinje pa čak i da odigra partiju hokeja!

S obzirom da će on i nakon nastupa u Zagrebu imati jedan slobodan dan, čini se da su lepe šanse da se njegov boravak u glavnom gradu Hrvatske ne svede samo na Zagrebačku arenu! Ipak, ne očekujte da će organizator otkriti bilo šta o tome – Belieberi će jednostavno na dan koncerta morati sami da proveravaju šta se dešava. To možda i neće biti tako teško ako znamo da Jusa uglavnom privlače čuvena mesta i centar grada!

Pročitajte još  Hailey Bieber brani brak sa Justinom: Svi su me ubeđivali da nećemo uspeti!

csmxhruxgae_mvf

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.