Bio je presladak: Mali Biebs je predvideo kako će danas izgledati njegova karijera (video)

justin-bieber-takes-over-much-music-countdown-jul-16-2009

Na internet povremeno dospeju krajnje interesantni snimci Justina Biebera a među njima je sad i jedan intervju koji je on uradio na samom početku svoje karijere gde je tačno prevideo kako će izgledati njegova muzika!

Upitan u kom pravcu će se razvijati njegova karijera, Jus je poručio, “Vidim sebe kako više radim R&B muziku, nešto kao Usher, Justin Timberlake ili stari Michael Jackson”.

I zaista, kako godine idu Biebs se sve više prebacuje na R&B a u tom duhu je i album “Purpose” mada nismo ostali ni bez veselih pop numera. Interesantno je videti i koliko se Jus fizički promenio i koliko ovde zvuči skromno i govori gotovo šapatom.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ponosna na svog muža: Hailey Bieber podelila video snimak Justina Biebera kako nastavlja sa svojom svetskom turnejom u Italiji!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Bio je presladak: Mali Biebs je predvideo kako će danas izgledati njegova karijera (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.