Justin Bieber: Selena je inspiracija za moj album, tri pesme govore o njoj!

JustinBieber-68

Justin Bieber je u razgovoru za Access Hollywood priznao kako je Selena bila i ostala njegova jedina ljubav ali je otišao i korak dalje otkrivši kako je ona ujedno i inspiracija za njegov album “Purpose”.

Upitan da odgovori koliko ga je Sel motivisala, Biebs je poručio: “Mnogo čoveče. Mnogo.” Iako nije hteo da otkrije o kojim numerama se radi, Biebs je dodao: “Verovatno su tri pesme posvećene njoj”. On ističe da je snimio još jednu pesmu koja govori o njima ali da se ona neće nači na albumu. “Da, postoji ta numera koja se zove ‘If I Would Have Met You in 5 Years’. Zar to nije istinito? Koliko je ljudi kojima se desilo da sretnu savršenu osobu u pogrešno vreme? Mnogi to mogu da razumeju.”

Biebs ističe i da sa “Jelenom” možda još uvek nije gotovo. “Ne znam šta će se desiti. Ne znam šta će biti u budućnosti. Mislim da oboje treba dobro da razmislimo i shvatimo stvari sebe pre nego što pokušamo da shvatimo jedno drugo.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sve se ponavlja: Sel na lečenju od depresije, ostaje duže od dva meseca!

3 thoughts on “Justin Bieber: Selena je inspiracija za moj album, tri pesme govore o njoj!

  1. Jedva cekam njegov novi album.Zelim da protumacim koje su to pesme,i jako cu biti srecna ako bude bilo sanse za Jelenu.Mislim da svima nama Selenatorima i Belieberima treba Jelena.

  2. Ana loves Sel Demi Tay Divergent Teen Wolf Pretty Little Liars The Maze Runner The Hunger Games and Paper Towns says:

    ja mislim da je sorry o njoj 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.