Preokret: Tom u stvari ostavio Taylor, ona već traži novog dečka?!

tom-hiddleston-taylor-swift

Zajedno sa vešću o raskidu, pojavila se informacija da je Taylor Swift ostavila Toma Hiddlestona jer je on stalno insistirao da se njih dvoje zajedno pojavljuju pred kamerama. Međutim, ima i drugačijih mišljenja.

Kako ističe jedan pozorišni producent koji je radio sa Tomom u prošlosti i koji ga zna već dugo, glumac jednostavno nije u stanju da ostvari duže veze. “Izveštaji su daleko od istine. On se jednostavno umorio od Taylor, nije bila obrnuta situacija. Tom se udaljio od nje i to nema veze sa pričama o tome kako je njoj smetalo što ih mediji ne ostavljaju na miru.” “Stvar je što je on osoba koja se boji veza i kojoj svi brzo dosade. Čak mu i njegove sestre stalno prebacuju što nije u stanju da se jednostavno posveti nekoj devojci”, ističe isti izvor i kaže da je Tom poznat po tome što mu veze nikad ne traju duže od tri meseca.

Sa druge strane, The Sun tvrdi da je Taylor baš briga i da je to neće obeshrabriti da odmah počne da izlazi sa drugim momcima! “Taylor ima dvadeset i neku godinu i obožava da izlazi. Pa šta? Ona će nastaviti to da čini dok se ne pojavi onaj pravi. Nije u panici” piše ovaj tabloid. “Ona ima strašnu karijeru i zašto bi sad htela da po svaku cenu bude sa nekim. Tom ju je šokirao jer je ispao drugačija osoba nego što ga je ona zamišljala.”

Pročitajte još  Aleksandra nam šalje kviz o muzici Taylor Swift!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Preokret: Tom u stvari ostavio Taylor, ona već traži novog dečka?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.