Aleksandra nam šalje kviz o muzici Taylor Swift!

Zdravo Famozo, primetila sam da nema mnogo kvizova o Taylor Swift pa sam odlučila da napravim još jedan. Ovo nije tipičan kviz o Taylor Swift, već kviz o njenoj muzici. Kviz sadrži 12 pitanja na koja će pravi Swiftieji lako odgovoriti!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Aleksandra nam šalje kviz o muzici Taylor Swift!

 1. 11/12 Correct answers!
  Wauu, pravi si Swiftej! Obožavaš Taylor i njenu muziku,imao si tu jednu ili dve glupe greščice, ali one nisu oslabile tvoj zavidni rezultat!Takvim znanjem i Tay bi bila zadivljena, budi ponosan!
  Odličan kviz,obožavam Taylor! 🙂

 2. 8/12 Correct answers!
  Nije loše! Vidi se da voliš Taylor i da rado slušaš njenu muziku…Daleko si od swifteja, ali sebe možeš nazvati nekim malo slabijim Taylorinim fanom! Poznaješ njenu muziku sasvim solidno, a ovaj kviz je obogatio tvoje znanje o njoj. Samo se nadam da ovo nije bilo neko nagadjanje!

  jesam swiftie ali ne obraćam pažnju na pesme. sviđa mi se kviz

 3. 11/12 Correct answers!
  Wauu, pravi si Swiftej! Obožavaš Taylor i njenu muziku,imao si tu jednu ili dve glupe greščice, ali one nisu oslabile tvoj zavidni rezultat!Takvim znanjem i Tay bi bila zadivljena, budi ponosan!
  Obozavam Tay i jesam veliki SWIFTIE,volila bih da su Swiftij vise posveceni njenom dolasku na balkan,kao sto su directioneri,arinatori,selenatori..Swiftji trebamo se potruditi i vise aktirat,upratila sam da se jedino Aleksandra trudi,volila bih da ih se bar vise trudi.

  1. Ja se trudim i pokušavam da šaljem što više kvizova, blogova i intervjua sa swiftiema o njoj, ali swiftie se trebaju aktivirati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.