Justin Bieber: Osećam se sjajno kad se mojim Belieberima dopadne nova pesma!

CrQOQR1UEAAkRYZ

Justin Bieber gostovao je na radio stanici BBC Radio 1 gde je govorio o tome koliko ga muzika čini srećnim ali je hvalio i Eda Sheerana!

Biebs kaže da svaki put kad neka njegova pesma dođe na prvo mesto top liste to kod njega izaziva neverovatan osećaj sreće. “Svaki put je neverovatno. Puno radim i ulažem trud u pravljenje pesama. Mnogo je lepo kad neko prepoznaje vaš rad. Samo kad znate da se ljudima to sviđa vraća vam osmeh i osećate se dobro”, priča on.

Jus kaže i da je jako srećan što poznaje Eda Sheerana sa kojim se sve više druži. “Nismo baš izuzetno bliski ali njega smatram svojim prijateljem. Mnog cenim njegovu muziku i to ko je on. Mislim da je on velika inspiracija mnogim mladim ljudima. On stvarno odličnu muziku uz koju se smejete, plačete i mislim da je to jako važno”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Aldi nam šalje svoj kviz o Jariani!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Justin Bieber: Osećam se sjajno kad se mojim Belieberima dopadne nova pesma!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.