Justin Bieber: Osećam se sjajno kad se mojim Belieberima dopadne nova pesma!

CrQOQR1UEAAkRYZ

Justin Bieber gostovao je na radio stanici BBC Radio 1 gde je govorio o tome koliko ga muzika čini srećnim ali je hvalio i Eda Sheerana!

Biebs kaže da svaki put kad neka njegova pesma dođe na prvo mesto top liste to kod njega izaziva neverovatan osećaj sreće. “Svaki put je neverovatno. Puno radim i ulažem trud u pravljenje pesama. Mnogo je lepo kad neko prepoznaje vaš rad. Samo kad znate da se ljudima to sviđa vraća vam osmeh i osećate se dobro”, priča on.

Jus kaže i da je jako srećan što poznaje Eda Sheerana sa kojim se sve više druži. “Nismo baš izuzetno bliski ali njega smatram svojim prijateljem. Mnog cenim njegovu muziku i to ko je on. Mislim da je on velika inspiracija mnogim mladim ljudima. On stvarno odličnu muziku uz koju se smejete, plačete i mislim da je to jako važno”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sel, Biebs, Ari, Jus, Tay: Noćas je Kids Choice Awards!

2 thoughts on “Justin Bieber: Osećam se sjajno kad se mojim Belieberima dopadne nova pesma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.