Shawn Mendes razočaran: Nisam uvredio fandom, izmislili su taj deo priče!

CqtTopHWIAEi-4U

Shawn Mendes uradio je intervju za veoma ugledni časopis Billboard a njegov fandom bio je vrlo nezadovoljan jer je u tekstu stojala i Shawnova izjava da ga obožavaoci uopšte ne poznaju!

Neko od fanova zato mu je tvitovao link ka priči i upitao ga zbog čega je uopšte ispričao tako nešto a Shawn je bio veoma iznenađen kad je video o čemu se radi! “Nemam pojma zašto su to tako stavili. Ja to nisam rekao!!!”, priča on i dodaje da je Billboardu ispričao nešto totalno drugačije!

“Ja sam im objasnio kako odrastam i kako i vi odrastate pa da vam treba vremena da me razumete u potpunosti ali i da ja razumem vas”, napisao je on. “Stvarno je loše kad nešto što kažete neko pretvori u nešto loše. Žao mi je ljudi.” Fandom sad zahteva da se Billboard izvini ali do toga još nije došlo!

Autor: Famoza.net
Foto: Billboard

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nove promene: Ari više nije najpopularnija zvezda društvenih mreža, veliki skok za Demi, Liama i Jusa, povratak Sel!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Shawn Mendes razočaran: Nisam uvredio fandom, izmislili su taj deo priče!

  1. Jadann…. a novinarima uopste nije stalo da bi mogli time da na trenutak povrede fandom!Njima je samo vazno da se nesto nectacno pretvori u dramu i haos!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.