Jovanin blog: Pesme koje treba da poslušate do kraja ovog leta!

glasses-663099_1920

Ovo su pesme koje sam stavila na svoju playlistu i koje ću slušati dok budem putovala na odmor! Preporučujem vam da poslušate sve!

1. Sel Go – Hands to myself & Kill em with kindness – Ove pesme jednostavno OBOŽAVAM jer imaju jako dobar ritam, zbog toga su preporučljive svima! Ne samo Selenatorima!

2. Martina Stoessel – Great Escape & Losing The Love – Ove pesme PREOBOŽAVAM jer ih peva TINI i sviđa mi se njihova poruka, preporučujem svima, ne samo Tinistima!

3. Ariana Grande – Dangerous woman & Into You – Ove pesme su SAVRŠENE, muzika je tako zarazna….Preporučujem svima, ne samo Arianatorima!

4. Justin Bieber – Company, Love Yourself – Ove dve pesme nisu baš savršene, ali imaju jako dobar ritam i zato ih volim. Preporučujem svima, ne samo Belieberima.

5. Jorge Blanco – Light your heart – Jorge mi je omiljeni strani pevač i dugo nisam čula bolju pesmu da je on peva….OBOŽAVAM je! Preporučujem svima!

6. Lodovica Comello – Non Candiamo Mai – Ja ne znam kako da ovu pesmu opišem!SAVRŠENSTVO! Ritam predobar, poruka pesme “Nikada ne padamo”…..Preporučujem SVIMAA!

7. Carly Rae Japsen – Call me Maybe – Ovu pesmu sam slušala još kad sam bila mala, ostala mi je u sećanju i jednostavno je volim.

8. Violetta – Euforia & Supercreativa – Violetta mi je omiljena serija i ove pesme me podsećaju na vreme snimanja i zato ih OBOŽAVAM!

9. Taylor Swift – Shake it off – Ovo je strašno zarazna pesma i ima predobar ritam! Svako uživa uz nju!

10. Demi Lovato – Stone Cold – Nisam Demin fan ali ova pesma mi je dobra.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Jovanin blog: Pesme koje treba da poslušate do kraja ovog leta!

  1. Supp su pesme pogotovo iz Violette i Tinine i Jorgeovu.Samo me zanima da li ovo Lodovica peva na iItalijanskom ili na Spanskom?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.