Konačno: Stigao je trejler za Selenin novi film, “In Dubious Battle”!

selgo

Selena Gomez igra možda i najvažniju ulogu u karijeri u filmu “In Dubious Battle” gde će se pojavljivati u društvu brojnih filmskih legendi a sad možemo da je vidimo i u prvom trejleru za film koji traje gotovo tri minuta!

Radnja filma dešava se tridesetih godina prošlog veka u vreme kad je u Americi vladalo veliko siromaštvo a radnici su bili vrlo slabo plaćeni i obespravljeni. Sel u ovom ostvaranju igra mladu mamu a u nju ne samo da možemo videti u više kadrova već možemo i čuti nekoliko njenih rečenica!

Film će svoju premijeru imati 3. septembra na filmskom festivalu u Veneciji a za sad se ne zna kad bismo mogli da ga vidimo u bioskopima i hoće li ga uopšte biti kod nas.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Puno ću putovati, obožavam Evropu": Sel Go najavljuje novu turneju i odgovara na 73 pitanja u genijalnom videu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Konačno: Stigao je trejler za Selenin novi film, “In Dubious Battle”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.