Strahovito ljubomorna: Briana i dalje ne podnosi Danielle, traži više novca od Louisa!

Cf6I8QOXIAEkRyv2

Louis Tomlinson teško da može da da bude previše srećan otkako je u vezi sa Danielle Campbell jer mama njegovog deteta Briana Jungwirth ima strahovite napade ljubomore i nastavlja da pravi scene u javnosti!

Iako joj je Louis pružio mnogo više nego što to mora po zakonu (jer joj plaća veoma skupu i prostranu kuću u Los Anđelesu gde živi sa njihovim sinom Freddiejem, njoj jako smeta to što pevač svojoj devojci Danielle Campbell daju mnogo više!

“Briana smatra da je Louis nefer prema njoj – dok Danielle živi u neverovatnoj vili ona je u predgrađu sa Freddiejem”, piše Heat magazin. “Louis je taj koji joj plaća kuću sa tri spavaće sobe u elitnom Kalabasasu ali to je ne sprečava da bude ljubomorna i da čak napada Louisa da je namerno provocira.” Danielle je nedavno hvalila Brianu rekavši za nju da je odlična majka ali Briana joj ne uzvraća na sličan način. Na njenom Twitteru i dalje stoji poruka, “Možeš da se pretvaraš koliko god želiš ali ti nikad nećeš biti majka mog deteta.” Olga

Autor: Famoza.net
Foto:

Danas 21. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Tini” CD Martine Stoessel. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Martinu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Tini CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Harry Styles slomio telefon Directionerki i ukrao joj olovku, ona presrećna!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Strahovito ljubomorna: Briana i dalje ne podnosi Danielle, traži više novca od Louisa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.