Ozbiljne optužbe: Pijana Selena napravila incident u baru, tvrdi Selenatorka!

CpHl921WcAAeitS

Za Selenu Gomez nikad se ne vezuju incidenti ali jedna Selenatorka iz Australije tvrdi da se ona jako napila dan uoči nastavka svoje svetske turneje i da je napravila incident!

“Ona je urlala, ‘Theresa, gde ja to idem?’. Toliko se derala da je sve zastalo, čak je i muzika stala. Njeno pijano izdanje je jedna od najboljih stvari koje sam videla u svom životu”, tvrdi ona.

Naravno, čitava priča nema bilo kakvu potvrdu a za sad je nema ni u tabloidima mada nas ne bi čudilo da se to desi. Uzgred, s obzirom da se sve desilo manje od dana pred nastup, zaista je teško poverovati da se Selena toliko opila da više nije znala šta radi. I na kraju, ne postoji ništa simpatično u pijanstvu, o kome god da je reč!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

Danas 6. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Honeymoon” CD Lane Del Rey. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Lanu između 12 i 20h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Lana Del Rey CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Selena Gomez vam preporučuje koje horore da gledate!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Ozbiljne optužbe: Pijana Selena napravila incident u baru, tvrdi Selenatorka!

  1. Jao kao da se niko nije napio u njenim godinama to je sasvim normalno u društvu kada ste, i da nije istina, čisto sumnjam da je to prvi put da joj se desilo, devojak se zeza sa drugaricama, barem se ne skida gola pred narodom i to trezna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.