Autor “13 Reasons Why”: Sakrila je od javnosti da je teško bolesnoj devojčici ispunila poslednju želju!

Jay Asher kao autor knjige “13 Reasons Why” imao je priliku dobro da upozna Selenu Gomez mada priznaje kako neće reći ništa novo hvaleći je kako je draga, osetljiva i brižna osoba. Međutim, on otkriva jednu od neverovatnih stvari koju je uradila bez ičijeg znanja!

“Moja prijateljica je medicinska sestra koja živi u jednoj drugoj državi”, kaže Jay. “U toj bolnici je bila jedna mala Selenatorka koja je apsolutno obožavala Selenu a umirala je. Upitao sam kako se devojčica zove i preneo sam to Seleni iako mi je bilo jasno da se ta poseta nikad neće desiti jer Selena tamo ne putuje u bližoj budućnosti. Sem toga, ona je jedna od najzauzetijih osoba na svetu”.

“Zato, iako sam znao da je ona vrlo brižna osoba, nisam ni hteo da je molim da ode tamo”, priča on i navodi kako je mislio da će se priča završiti na tome ili da će možda Sel napraviti neki video za Selenatorku. “Međutim, nešto kasnije, moja drugrica mi je rekla kako je Selena bila u bolnici i upravo je otišla nakon što je neko vreme bila sa tim detetom. Niko od medija to nije ni primetio. Ona čak ni meni to nije htela da priča o tome jer to nije radila zbog mene ili bilo koga već samo zbog tog detata”, zaključuje Jay.

Pročitajte još  "Drže jedno drugo na lancu": Znaju li Sel i Justin šta žele?

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Autor “13 Reasons Why”: Sakrila je od javnosti da je teško bolesnoj devojčici ispunila poslednju želju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.