Napravila incident: Selena Gomez prebačena u duševnu bolnicu posle serije napada!

Selena Gomez i dalje nije savršenog mentalnog zdravlja. Iako smo je prethodnih nedelja gledali nasmejanu i naizgled srećnu, pevačica i glumica imala je seriju napada nervoze i depresije, pa je sad primljena u duševnu bolnicu.

“Selena se jako trudila da ostane fokusirana u poslednje vreme i ne dozvoli da problemi sa zdravljem utiču na nju”, piše E! News. “Piše muziku, a preselila se u mirniji kraj kako bi dobila svežeg vazduha. Ipak, zbog silnih zdravstvenih problema, više nije mogla da se nosi sa svime. Kako se još navodi, najveći problem prave lupus i njena transplantacija bubrega, zbog čega je u poslednje dve nedelje više puta morala u bolnicu.

Kako navodi TMZ, ona trenutno prima terapiju, i razgovara sa psihijatrima kako bi mogla da funkcioniše bolje. Isti medij dodaje i da je Selena napravila incident u bolnici, jer je u jednom momentu počela da viče, a pokušala je i da nasilno izvuče iz svoje ruke injekcije. Nadajmo se da će sve biti u redu, a fandom je već odgovorio trendom #PrayForSelena koji je vrlo brzo postao najveći na svetu.

Autor: Famoza.net
Foto: Coach

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Neda nam šalje veliki Selena Gomez kviz!

11 thoughts on “Napravila incident: Selena Gomez prebačena u duševnu bolnicu posle serije napada!

  1. Jadna Sel! Zbog onolikih negativnih komentara na Instagramu joj se ovo deslio!
    #PrayForSelena 😥😟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.