Famoza music chart #50 – glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

13731167_562088680583019_1562223039_n

Treću nedelju za redom sa prve pozicije top liste startuje “Great Escape” a već je teško i reći koliko meseci Tinisti i V-loveri generalno dominiraju našom top listom. Ipak, ne zaboravite da lista izgleda tako jer su to vaši glasovi – mi ne utičemo na bilo koji način! Isto tako, ne zaboravite da na osnovu vaših glasova biramo i diskove koje ćemo vam poklanjati – zbog toga je u vaše ruke već otišlo sedam Tini diskova a biće ih još!

Ove nedelje imamo i dva noviteta koja su zaista sjajna – Sabrina Carpenter ima hit “On Purpose” dok se Maite Perroni vraća singom “Adicta” koji je takođe odličan! Takođe, vraćamo se na sistem od glasanja za pet pesama na dan – očigledno je da njega najviše volite!

Glasanje traje do ponedeljka, 8. avgusta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za najviše pet pesama! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nacisti delili propagandne flajere na koncertu Ariane Grande u petak
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

16 thoughts on “Famoza music chart #50 – glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

    1. Daaaa, i veoma brzo su je sklonili, vec kad je pala na nize mesto odma je sklanjaju, a sta je sa ovim born to shine, i ona je pala na nize mesto, a ne sklanjaju je. Ocigledno da vise vole tiniste nego nas directionere……..

      1. Nije tako,vole nas sve jednako Borne to shine je spao na 2 mesto,a 2 mesto je isto super i nemaju razloga da je sklanjaju Sa liste ako je na drugom mestu….a Drag me down je spala medju poslednja 4-5 mesta i zato su je sklonili

  1. Sad kad V-Loveri dominiraju top listama jel vam bude malo krivo sto niste insistirali na VL jer bi arena bila sigurno puna, a tad nam niste verovali? ?

    1. Mi jesmo, koliko puta treba da kažemo da organizator donosi konačnu odluku? V-lovera je danas svakako više nego pre godinu dana i mnogo ste aktivniji 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.