I Selena je uključena: Biebs u problemu, odbija da se ljubi i spava sa muškarcem!

13721269_308731399461197_1610685219_n

Biebs je trenutno na “Purpose” turneji ali trenutno radi i na nekim drugim projektima. Ipak, zbog odbijanja da snimi scenu seksa sa muškarce,, pitanje je šta će biti od svega!

Biebsu je ponuđena uloga u filmu o sazrevanju mladog muzičara ali mu se neke scene baš ne dopadaju. “On neće prihvatiti ulogu osim ako ne izbace scenu seksa između njega i jednog plesača”, kaže jedan od scenarista filma Pete O’Neill. Sve to izgleda predstavlja veliki problem jer je Jus inače veoma zainteresovan za ovaj projekat.

U ovom momentu i ne zna se tačno šta to Justinu smeta jer je u prošlosti na reči hejtera da je gej odgovarao rečima da to uopšte i nije neka uvreda. Inače, jedna od ženskih uloga ponuđena je i Seleni Gomez ali čini nam se da bi bilo pravo čudo spojiti njih dvoje na filmu!

Pročitajte još  Selena Gomez: Justin Bieber me je zlostavljao

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “I Selena je uključena: Biebs u problemu, odbija da se ljubi i spava sa muškarcem!

  1. Famozo, zanima me da li cete da objavite kviz o seriji FRIENDS koji sam vam poslala pre vise od nedelju dana? Na mailu sam nikmarta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.