Louisa mama poručila Directionerima: Vi i ne znate koliko vas on voli i brani!

13398758_121330968287952_1259942423_n

Directioneri ne zaboravljaju! Fandom je na Twitteru obeležio šest godina od audicije Louisa Tomlinsona za X Factor a on je zaista bio oduševljen kad je to primetio, baš kao i njegova mama Johannah!

“Vaša podrška samo pokazuje koliko ste lojalni kao fandom. Baš se osećam voljenim” napisao je Louis a zatim dodao, “Šest godina? To je ludo, ne mogu da se dovoljno zahvalim svakome od vas!” Ubrzo zatim oglasila se i mama Johannah koja poručuje fandomu da je njen sin uvek prvi koji staje u njihovu odbranu.

“Jako sam ponosna na vas. Upoznala sam divne Directionere u prethodnih šest godina. Svi možete biti ponosni na ostvareni uspeh. Louis je taj koji vas uvek brani a za svaki uspeh kaže da je to plod vašeg zajedničkog rada”. Directioneri veruju da je upravo Louis stub benda i da je on najveća garancija da će 1D biti na okupu i to u bližoj budućnosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Naučno dokazano: Harry Styles je najsrećnija slavna ličnost na svetu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Louisa mama poručila Directionerima: Vi i ne znate koliko vas on voli i brani!

  1. Koliko je on dobar jaoo♡,i ja isto mislim da ce on biti taj koji ce istati u bendu i nece misliti na solo karijeru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.