Niall Horan: Golf je način da pobegnem od 1D!

12531042_593182540863465_1535941621_n

Niall Horan prvi put je bez svog benda gostovao na naslovnici jednog časopisa a kako je u pitanju magazin posvećen golfu, on je govorio na tu temu koju je lako povezao sa 1D.

Niall ističe da mu je upravo ovaj sport pomogao da pobegne od One Directiona, ali naravno ne od grupe već od ludnice koja ih okružuje. “Pa, sve više mi se dopada u poslednjih četiri ili pet godina. Kad sam bio na turnejama sa 1D, to mi je dozvoljavamo da zbrišem iz hotela na par sat i opustim se. Harryja i smo ponekad igrali zajedno. To što smo puno putovali mi je i dozvolilo da vidim neke divne terene širom sveta.”

Ako i dalje ne razumete šta je njemu toliko lepo u ovom sportu, on objašnjava, “Ja sam stvarno opsednut. Teren mi je na 20 minuta od kuće i uvek je u super stanju. Volim što se svaki udarac može analizirati. Volim kad znam ko je najbolji u stvarima kao što su preciznost ili ko najdalje dobaci lopticu. Meni je to skroz zabavno”. Ako je tako, onda je u redu!

Pročitajte još  Famoza music chart #79 - Glasajte za pet omiljenih pesama, po jednom svakog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Niall Horan: Golf je način da pobegnem od 1D!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.