Šta znamo o turnejama i dolasku Ariane Grande i Jorge Blanca? Famoza TV #19

aergasgf

Nema važnije teme za vas i Famozu od koncerata velikih zvezda! U ovoj epizodi od Marije ćete čuti šta se dešava sa gostovanjima Ariane Grande kao i Jorge Blanca u našim krajevima. Osim toga, dužnu pažnju posvećujemo skupovima našim fandoma ovog leta, velikom jubileju Taylor Swift kao i Justinovim humanim gestovima koji nažalost jako retko dolaze do medija.

Kao i uvek, mnogo nam je važno da čujemo vaše utiske o epizodi kao i predloge kojim temama bi trebao da se bavimo u budućnosti. Ako vam se dopada ovo što radimo, podržite nas subscribeom na naš kanal!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Šta ću mu reći producenti? Samuel Nascimento tvrdi da je "Violetta" bolja od "Soy Lune"!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

14 thoughts on “Šta znamo o turnejama i dolasku Ariane Grande i Jorge Blanca? Famoza TV #19

  1. Superrrrr ste,sve ste bolji i bolji samo tako nastavite da nam ulepsavate živote,i znajte da imate svu nasu podrsku u svemu sto radite!♡

  2. Dobraa epizodaa,svaka čast i jedva čekam sledeću! 😀 Nemam ideju stvarno čime bi mogli da se bavite u budućnosti, mada mi odgovara šta god,jednostavno je jako zanimljivo gledati Famoza TV i Mariju. Ii, kada će biti sledeće okupljanje a nekim velikim fandomom kao što je bilo sa Selenatorima? Nadam se uskoroo još nekim zanimljivim stvarimaa ^^

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.