Šta ću mu reći producenti? Samuel Nascimento tvrdi da je “Violetta” bolja od “Soy Lune”!

Malo je reći da obožavamo Samuela Nascimenta zbog njegovog odnosa prema fanovima ali i velike želje koju je pokazivao da poseti Srbiju i nastupi ali cenimo ga i zbog toga što ne daje diplomatske odgovore već kaže ono što misli, čak i kad su pitanja veoma nezgodna!

Jedna Tinista tako ga je upitala da kaže da li mu se više sviđa “Violetta” ili “Soy Luna”, Samuka je bez mnogo razmišljanja odgovorio sa “Violetta”. S obzirom da Samuel trenutno i glumi u “Soy Luni”, nadajmo se da ga ovo priznanje neće uvaliti u nevolje! Uostalom, Samuka nije ni rekao da je “Soy Luna” loša serija već samo da mu se “Violetta” više sviđa, možda i iz razloga što je tamo stekao neka nezaboravna prijateljstva.

Samuel je pre nekoliko meseci potvrdio da će biti deo druge sezone “Soy Lune”, s tim što bi trebalo da u njoj ima stalnu ulogu, odnosno da se pojavljuje u većem broju epizoda. Hvala našoj Đurđi Lazarević koja nam je javila ovu vest!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Samuel Nascimento

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lodovica Comello: "Violettu" zauvek nosim u srcu!

11 thoughts on “Šta ću mu reći producenti? Samuel Nascimento tvrdi da je “Violetta” bolja od “Soy Lune”!

  1. Pa on je i u Violetti duze glumio,stekao slavu,novac i prijatelje.U soy luni je radi novca i prijatelja.

  2. Zasto bi mu nesto rekli producenti!??
    On imas pravo na svoje misljenje bez obzira na sve!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.