“Bežala je dok je on pucao u nju”: Objavljeni detalji pogibije Christine Grimmie

12797747_1524731511162418_1592681599_n

Apsolutno svi su u šoku zbog saznanja da je Christina Grimmie nastradala nakon svog koncerta u Orlandu jer niko ne shvata kakva je osoba mogla da puca na nju. Informacije koje sad dolaze od očevidaca veoma su bolne i pokazuju da je verovatno reč o psihičkom bolesniku.

Čitava tragedija desila se u subotu ujutru po našem vremenu kad je Christina potpisivala autograme a onda se tu pojavio ubica koji je sad identifikovan kao 27-godišnji Kevin James Loibl. On je pevačici prišao sam i to sa dva pištolja i počeo nemilosrdno da puca! Kako prenose svedoci, ona je shvatila šta se dešava i krenula je da beži ali ubica nije stajao dok je nije usmrtio a zatim je sebi oduzeo život.

Kako je policija saopštila, obezbeđenje na koncertu bilo je nepostojeće – nije uopšte bilo detektora metala tako da je svako mogao da unese šta god je poželeo. Osim toga, bilo je prisutno samo privatno obezbeđenje ali ne i naoružani policajci koji bi mogli efikasnije da reaguju. Osim toga, rečeno je da je ubica namerno doputovao u Orlando (gde inače ne živi) kako bi usmrtio Christinu. U ovom momentu niko ne zna šta je bio njegov motiv – pevačica ga nije poznavala a u njegovoj kući, odnosno na telefonu i kompjuteru nije pronađen nikakav trag. Njena porodica u ovom trenutku moli za privatnost i neće davati izjave.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Christina Grimmie
Danas 12. juna na famoza.net ti poklanjamo jedan “Delirium” Ellie Goulding CD – sve što treba da uradiš jeste da pronađeš dva skrivena pojma vezan za Ellie Goulding, koji se mogu naći u bilo kojim vestima koje objavimo između 12h i 21h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Za Ellie Goulding CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Veliki talenat: Izašao novi mini album Christine Grimmie, klasičan album stiže u junu
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on ““Bežala je dok je on pucao u nju”: Objavljeni detalji pogibije Christine Grimmie

  1. O Boze tako mi je zao sto se ovakve stvri dogadjaju. Ne znam kako su mogli da dopuste da obezbedjenje na koncertu bude tako slabo… ?

  2. Eh, užasno! Baš sam danas po ceo dan gledala njene covere i videe iz "The voice"a, imala je stvarno anđeoski glas, ne mogu da opišem koliko mi je ovo čudno i nestvarno. Pre samo nekoliko sati bila je aktivna na svom yt kanalu i odjednom je sve nestalo 🙁

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.