Niall ne zna engleski, 1D nemaju talenta: K-poperi u ratu sa Directionerima!

pjimage

Directionerima je opet bilo dosadno pa su napravili trend #1DTwitterGettingRoastedParty gde su praktično svima ostavili odrešene ruke podbadaju njih i njihov omiljeni bend. Ipak, sve se na kraju završilo sukobom sa K-pop publikom!

Niko ne zna šta je tačno započelo sukob ali je ni kriv ni dužan stradao Niall Horan! Kad je neko od Directionera spomenuo da je sramota što k-pop zvezde ne znaju engleski, neko iz k-popa fandoma je rekao da ga ne zna ni Niall a sve je to ilustrovano videom u kome mladi pevač zaista priča nešto što niko živi ne razume! Niall je bio na meti napada i jer su mu obrve slabo vidljive pa je jedan od komentara bio: “Niallove obrve odoše, baš kao i Zayn”.

Bilo je i onih koji kažu da su nekad bili Directioneri ali da su onda otkrili k-pop! Ipak, bilo je i onih koji su na vreme shvatili da međusobno vređanje ne vodi bilo gde pa su poručivali: “Directioneri i k-poperi trebalo bi da se poštuju, prestanite da se ponašate kao idioti.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ovo je savršeno: Directionerka spojila Harryja i Taylor! (video)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Niall ne zna engleski, 1D nemaju talenta: K-poperi u ratu sa Directionerima!

    1. Vi niste ni svesni koliko je jaka K-Pop Nation;) Nemam nista protiv 1D-a,Ari i ostalih (mada licno ih ne gotivim,nisu mi interesantni uopste),postujem ih ALI NISTA VISE.Odslusaj BTS ''Save me'' ''Dope'' Exo ''Monster'' itd.Jadni ste mi vi sto ne postujete druge umetnike,pateticno.Ima i K-Poppera na Balkanu,ali cutimo i cekamo svoje zlatno doba,poyy lutko:**

  1. Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbine,-al vala necu im dati ni unlike na jutjubu jer mi ne pada na pamet da im dam jedan dolar za pregled, mm da -mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole

  2. Pišite više o K-Popu,molim vas<3 Ne slušamo svi 1D,Selenu,Ari,Justina i druge.Postoje K-Pop grupe koje su zaista vredne pominjanja (BTS,GOT7,EXO itd)!Oni i igraju i pevaju istovremeno,samim tim vežbaju više!Znam da ću dobiti hejtove od Arianatora,Beliebera,Directionera i drugih,ali briga me,K-POP JE MOJ ŽIVOT!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.