Novi veliki raskid: Posle šest godina razišli se Demi i Wilmer!

rs_600x600-150609084451-600.Demi-Lovato-Instagram.jl.060915

Šokovi se nastavljaju! Nakon što su se u četvrtak razišli Taylor i Calvin a u petak Zayn i Gigi, danas je došao red da Demi Lovato i Wilmer Valderrama zvanično okončaju svoju vezu!

Raskidi prva dva spomenuta para jesu bili iznenađenje ali rastanak Demi i Wilmera ipak je kao grom iz vedra neba s obzirom da su njih dvoje bili zajedno šest godina, kao i da se čak ni tabloidi nisu usuđivali da napišu kako sa njima nešto nije u redu. Ipak, njih dvoje su jutros oko 4h po našem vremenu objavili zajedničko saopštenje!

“Posle skoro šest godina divnih godina zajedno, odlučili smo da završimo našu vezu. Ovo je bila neverovatno teška odluka za nas dvoje ali smo shvatili kako se najbolje osećamo kao najbolji prijatelji. Uvek ćemo se podržavati. Hvala svima koji su bili ljubazni i podržavali nas tokom godina”, stoji na Instagramu Demi. Naravno, više detalja nije poznato. Sve ovo je šok jer je Demi nedavno izjavila i kako je spremna za udaju i da bi rekla “Da” ukoliko bi je Wilmer zaprosio.

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  BTS i dalje najpopularniji na društvenim mrežama, Ari druga, Selena se ponovo penje!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Novi veliki raskid: Posle šest godina razišli se Demi i Wilmer!

  1. Imam neki čudan osećaj da su se svi ovi parovi razišli da sprdaju medije ne znam hah previše nerealno da se svi raziđu za kratko vreme

  2. Aaa ja nmg da verujem, bili su tako srećni zajedno i rekla bih da bi čitavu večnost tako moglo i ostati… Stvarno mi je mnogo zao. Mnogo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.