Stalna meta tabloida: Ovo su tri najluđe glasine o Taylor Swift ove godine!

12907404_1083014898406649_1881397344_n

Taylor Swift nikad nije bila previše interesantna tabloidima ali sve to se promenilo otkako je ona na pauzi. Ako bismo verovali tabloidima, ispalo bi da je njen ljubavni život vrlo buran kao i da je u pitanju vrlo, vrlo nepristojna osoba!

Među silnim pričama mi smo izabrali tri koje su izazvale najviše pažnje a potrudili smo se i da proverimo kolike su šanse da je neka od njih tačna ili ne. Šta se to priča o Tay i šta mi imamo da kažemo na to pogledajte u aktuelnoj epizodi Famoza TV! Violetta Live

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift
Svakog dana od utorka 31. maja do petka 3.juna na famoza.net ti poklanjamo po jedan album “Tini” – sve što treba da uradiš jeste da u tekstovima koje objavimo u toku dana između 10h i 21h pronađeš dva skrivena pojma vezana za Martinu Stoessel i pošalješ ih na naš e-mail, redakcija@famoza.net. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojmovi napisani su podebljanim i kosim slovima!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Na vreme ga je procenila: Bivši momak Taylor Swift završio u zatvoru!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Stalna meta tabloida: Ovo su tri najluđe glasine o Taylor Swift ove godine!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.