Okupljanje 1D ubrzano: Harry ne glumi u “Teen Wolfu”!

Ci7UXVlWkAEtsG6

Nakon što se mesecima pričalo kako će Harryju Stylesu biti ponuđena uloga u seriji “Teen Wolf”, oglasio se i njen autor Jeff Davies rekavši kako se trenutno pregovara da to postane stvarnost. Međutim, sad stižu tvrdnje da je čitava priča zapravo izmišljena!

U tekstu koji je objavio portal Creative123, Jeff je navodno rekao: “Ne, glasine nisu 100% netačne. Želimo Harryja u seriji. On bi bio novi lik. I dalje razgovaramo sa njegovim ljudima. Ništa još ne možemo da potvrdimo.” Međutim, MTV prenosi kako je proverena informacija da je čitav intervju pa i ovih par rečenica u Harryju potpuno izmišljeno. Za Directionere ovo može biti samo dobra vest s obzirom da bi uloga u seriji oduzela jako mnogo vremena Hazzi i da bi okupljanje benda u narednoj godini bilo teško moguće!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Glumac sa snimanja Dunkirka: Harry Styles? Ništa posebno!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.