Glumci najavili poslednju sezonu “Teen Wolfa”: Svi smo jako uplašeni!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
31
Views:
294

“Teen Wolf” po poslednji put će se vratiti na ekrane 30. jula kad počinje druga polovina šeste sezone a ekipa obećava da će sve biti jednostavno kao nekad davno u prvoj sezoni!

“Vraćamo se jednostavnim danima, u vreme kad su postojali samo vukodlaci i lovci”, kaže Tyler Posey. “Uradićemo nešto što nismo uradili ranije a onda ćemo se vratiti korenima. Ova sezona će se baviti strahom, podeljenošću i borimo se sa tim kako energija raste i pojačava se a onda nas očekuju i stari prijatelji koji se vraćaju. Nadam se da ćemo sve to prevazići”, kaže Linden Ashby. “Nikad nismo bili ovako uplašeni”, ističe Shelley Hennig.

Kako MTV objašnjava, “Teen Wolf” će i nakon završetka ove sezone nastaviti da živi u nekoj formi. “Serija se može nastaviti kroz podkaste a za par godina može krenuti iznova, sa novom generacijom likova”, objašnjava predsednik MTV, Chris McCarthy. Tyler Posey kaže kako bi voleo da u toj novoj verziji serije bude mesta i za njega. “Uvek bih želeo da budem deo nečega što je vezano za ‘Teen Wolf’. Srećan sam što smo mi pokrenuli sve ovo”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

One thought on “Glumci najavili poslednju sezonu “Teen Wolfa”: Svi smo jako uplašeni!

  1. Mnogo mi je zao sto je ovo poslednja sezona.Definitivno najbolja serija koju sam ikada gledala. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.