Evo Lousiove bebe: Directioneri reaguju!

1d

Iako je dokaza o trudnoći svakim danom sve više – neki fanovi i dalje ne veruju u to!

Izgleda da se na telu Briane Jungwirt – majke bebe Louisa Tomlinsona – konačno primećuju prvi znaci trudnoće. Barem bi se tako moglo prosuditi na osnovu frontalne fotografije koja je snimljena u petak pre podne u Los Anđelesu.

bn

Glasina da će momak iz One Directiona postati otac kruži već neko vreme, ali Brianina trudnoća nije zvanično potvrđena sve do Louisovog pojavljivanja u TV emisiji Good Morning America. Ali, iako je pevač srećnu vest podelio s javnošću, mnogi fanovi još uvek ne veruju da je trač vezan za bebu istinit.

A sad, kad je na fotki uočena mala izbočina na Brianinom stomaku, većina Directionera kao da polako shvata da je čitava priča zaista stvarna, mada u nju još uvek nisu poverovali baš svi.

Šta više, neki od fanova su se ovih dana na Tviteru malo i našalili na temu veličine Brianinog “trudničkog stomaka”. Pogledajte kako! 🙂

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nove promene: Ari više nije najpopularnija zvezda društvenih mreža, veliki skok za Demi, Liama i Jusa, povratak Sel!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Evo Lousiove bebe: Directioneri reaguju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.