“Princ printova”: Harry Styles na listi najbolje odevenih momaka sveta!

FFN_Styles_Harry_MUG_030216_51961537.0

Ugledni časopis za muškarce GQ napravio je svoj izbor 13 najbolje odevenih muškaraca na svetu a na njoj je bilo mesta za Harryja Stylesa!

Harry je nazvan “Princom printa” jer ubedljivo najbolje nosi košulje i majice sa puno naslikanih detalja i zaista uživa u tome. “Kako je objašnjeno, Harryjev stil podrazumeva uske crne farke, havajku koja se ne upasuje i zavrnute rukave, makar ponekad. Na kraju, sve to začinite tako što uopšte ne nameštate kosu nakon što ustanete iz kreveta, dodate par tetovaža i niko sa lica ne može da vam proceni kako ste raspoloženi! Kako ističu urednici časopisa, Harry zna da je idealno nositi košulju u ne više od dve-tri boje kako ne bi izgledao smešno.

Na listi su se inače između ostalih našli još i Drake, Future, glumci Idris Elba i Ryan Reynolds, DJ Diplo i košarkaš Russell Westbrook. Lepo društvo!

Pročitajte još  Ništa od povratka 1D naredne godine? Harry Styles najavljuje turneju i za 2018. godinu, rasprodao sve karte!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Princ printova”: Harry Styles na listi najbolje odevenih momaka sveta!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.