Jana, Tijana, Mila i Nataša nam šalju svoje rođendanske videe za Martinu!

10616696_626596277488270_1070381148_n

Rođendanski videi za Martinu Stoessel nastavljaju da nam pristižu a mi ih objavljujemo koliko god možemo! Pogledajte zato što su to pripremile četiri Tiniste!

“Zdravo Famoza.net ☺ Ovo je moj video za Tinin rodjendan ?? Ja sam ga pravila ali si neki fanovi sa stranice na kojoj sam admin poslali par slika ?❤ Jako sam se trudila oko njega ?”, napisala nam je Jana.

Ovo je video za posebnu osobu, našeg idola. ☺ Mnogo sam srećna što će dosta Tinista napraviti video jer imamo velike šanse da ih Tinita vidi.? Ali najbitnije da ga mi proslavimo srećno s Tini.? Feliz cumple mi vida? Ovo je video Nataša Ivović, ali mi je rekla da ja pošaljem umesto nje kada nije mogla.

Tijana Lazarević

Mila Pejčić

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Veoma posebna pesma: U petak stiže "Quiero Volver" Tini Stoessel i Sebastiana Yatre!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.