Šuška se: Hazza dobio ulogu u seriji “Scream Queens”?!

1132467-48453I40339

Iako je trenutno na pauzi, dugokosi lepotan iz 1D očito nema vremena za predah!

Kako prenose brojni inostrani mediji, Harry Styles trebalo bi da debituje kao glumac u drugoj sezoni serije “Scream Queens”. Navodno, momak iz One Directiona pojaviće se u pet novih epizoda, i to u ulozi lekara. A da je čitava priča mnogo više od trača nego što se misli, potvrđeno je nedavno i na oficijelnom Tviter nalogu “Scream Queensa”, gde se kaže: “Emma Roberts i Keke Palmer trenutno se svađaju oko toga koja će od njih dve biti s Harryjem Stylesom u drugoj sezoni”. Da vas podsetimo, ova popularna serija počela je s emitovanjem u septembru 2015. godine, a u januaru 2016. potvrđeno je da će se snimati i druga sezona. Nadamo se, s Hazzom u glumačkom ansamblu.

32255AC700000578-3489847-image-a-45_1457848141880

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Grammy nominacije za Taylor Swift i Justina Biebera, ponižen kompletan One Direction, Selena Gomez, Demi Lovato i Ed Sheeran!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Šuška se: Hazza dobio ulogu u seriji “Scream Queens”?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.