Rahela želi da pleše sa Biebsom u Zagrebu: Podržimo je odmah! (video)

r

Kao što smo već pisali, Justin Bieber otvorio je konkurs na kome se biraju po četiri Beliebera iz svakog grada na “Purpose” turneji a koji će onda igrati na sceni s njim tokom koncerta. Naša čitateljka Rahela Bodalec snimila je svoj video i sve nas je zamolila za podršku!

Iako je imala samo ovaj vikend na raspolaganju za vežbanje, Rahela je fenomenalno savladala koreografiju za pesmu “Children” a u to možete i sami da se uverite! Pritom, ona je prava Beliberka još od 2010. godine i odavno sanja da će biti u prilici da Jusa vidi uživo a sad i da zapleše sa njim! “Plešem od svoje treće godine i ovo je šansa za mene da bude na sceni sa najvećim izvođačem na svetu i želim da osetim tu energiju”, rekla je ona u svojoj poruci.

A kako možete da pomognete Raheli? Jednostavno je! Retvitujte njen tvit i gledajte što više puta njen video na YouTubeu kako bi ga Jusov tim lakše primetio! Konkurs se završava danas u 18h tako da nema vremena za čekanje, pomozimo odmah!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kendall, Kylie, Scooter Braun... Pogledajte koje zvezde su došle na venčanje Justina i Hailey Bieber!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Rahela želi da pleše sa Biebsom u Zagrebu: Podržimo je odmah! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.