“Najduži porođaj svih vremena”: Biebsova bivša dobila ćerkicu! (VIDEO)

Ribbet collage

Jasmine Villegas bila je devojka kojoj je Justin svojevremeno pevao (i govorio) “Baby, baby, baby…”, a sad je 22-godišnja pevačica i sama postala majke jedne slatke bebe.

Jasmine V, kako glasi umetničko ime mlade zvezde u usponu, otišla je nedavno na porođaj ali, ni nakon dvadeset časova, njena ćerka – koja je dobila ime Ameera Reign – nije bila došla na svet. Devojčica, naravno, nije Justinova, već je njen otac Jasminin 18-godišnji dečko Ronnie Banks, zvezda Vinea, glumac i muzičar. Čim se pojavila u porodilištu, buduća majka je tvitovala: “Tako sam uplašena/uzbuđena! BOŽE budi uz mene!” ali u tom trenutku teško da je znala da će do stvarnog porođaja proći čitav dan. Na kraju, beba je ipak nekako došla na svet, a ponosna mama V uskoro je tvitovala: “Ona definitivno liči na svog tatu, ALI ima moje oči i obraze”. Pogledajte prve bebine fotke, kao i video koji je Ronnie snimio po dolasku u podorilište.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram, Universal MusicRibbet collage‚fff

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Roditelji koji razumeju svoju Belieberku: Jeleninu sobu sad krasi veliki crtež Justina Biebera!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.