Ponovo pred kamerama: Miley Cyrus dobila ulogu u seriji čuvenog režisera!

1044480-42062I33187

Četvorostruki Oskarovac angažovao pop zvezdu u svom novom projektu, koji će se sastojati od šest polučasovnih epizoda, smeštenih u šezdesete godine prošlog veka!

Woody Allen, legendarni 80-godišnji filmski režiser, glumac i scenarista načinio je pomalo čudan odabir, kada je rešio da u svojoj prvoj, još uvek neimenovanoj TV seriji, jednu od uloga da i Miley Cyrus. Pevačica znana po pesmi “Wrecking Ball” – koja će u novom projektu glumiti pored samog Allena i glumice Elaine May – pohvalila se na Instagramu: “F*** yeah! Oduševljena sam što su glumiti u prvoj seriji Woodyja Allena. Govorila sam kako ću ove godine uglavnom kulirati ali kraj mog kreveta već godinama stoji portret Woodyja Allena i baš sam gledala u njegove oči kad sam dobila poziv da budem deo glumačkog ansambla uz sjajnu Elaine May i njega lično! Šezdesete godine, evo me stižem!”

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  To je to: Liam Hemsworth pokrenuo razvod braka sa Miley Cyrus
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ponovo pred kamerama: Miley Cyrus dobila ulogu u seriji čuvenog režisera!

  1. Nisam nešto njen najveći fan, ali drago mi je zbog nje. Čini ono što je sanjala, i što voli, tome ne treba stajati na put.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.