“Mi nismo konkurencija”: Biebs čestitao 1Dju na novom singlu!

Canadian singer Justin Bieber poses for photographers, upon arrival at the Calvin Klein promotional event, in Hong Kong, Thursday, June 11, 2015. (AP Photo/Vincent Yu)

One Direction iznenadio je čitav svet objavljivanjem pesme “Drag Me Down” a skoro podjednako kao Directioneri, oduševljen je bio i Justin Bieber koji im je čestitao među prvima!

Biebs se bendu obratio preko svog velikog prijatelja Nialla Horana pa mu je na Tviteru napisao: “Nialle, čestitam nam novom singlu brate”. Jus je inače čestitao to što je ovaj singl došao do prvog mesta liste u čak 82 zemlje i to za svega nekoliko minuta! Iako će i Biebs i 1D uskoro predstaviti svoje nove albume, on ne želi da se sve pretvori u sukob između dva najveća fandoma na planeti! “Kad je reč o muzici, ne bi trebalo da budemo jedni protiv drugih. Nije stvar u takmičenju već u saradnji. Fanovi ne moraju da biraju. Muziku treba deliti. Volim to što muzika može da uradi za nas”, rekao je on Ryanu Seacrestu. Upamtite ove reči Belieberi i Directioneri!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Konačno nova muzika: Justin Bieber snimio prelep spot sa Hailey za pesmu "10,000 Hours"!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.