Shawn Mendes: Zbog Camile Cabello sam se naučio da nosim šminku!

12599027_758083024321631_469197365_n

Shawn Mendes bio je uveren da je šminka nešto što koriste samo devojke ali sad ističe da je zahvaljujući svojoj drugarici Camili Cabello shvatio koliko zapravo nije bio u pravu!

“Kad sam napunio 17 godina moja koža je ušla u puberter”, priča on u intervjuu za jednu radio stanicu. “Otkriću vam malu tajnu. Ne mogu da veruje da uopšte pričam o tome. Ja imam bubuljice na koži ali ako pažljivo pogledate, videćte da su one pokrivene šminkom”. Shawn ističe kako i sam ume da uradi dosta toga! “Ja stavljam šminku na sebe. Stvar je ipak što ne želim da momci kažu, ‘Taj tip je čudak. Zašto li sam stavlja šminku na sebe. Zato sam pitao Camilu da li je ovo kul? Da li izgleda dobro? Ona mi je poručila da je sve u redu i ja sam tad rekao, ‘Super onda’. Eto, to je moja tajna. Možda je bolje da to nisam ni ispričao”, zaključuje on.

Pročitajte još  Shawn Mendes: Drao sam se na Camillu, bojim se da ću joj nauditi

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Shawn Mendes: Zbog Camile Cabello sam se naučio da nosim šminku!

  1. On je moja ljubav samo mi smeta jer su on i camila u vezu bas sam tuzna,ali srecna sam jer ima devojku da je bar nasao neku drugu😭😭😭😭😭

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.