Da li Sel Go zaista ima novog dečka? Mediji nisu ubeđeni!

12407583_1736187359949111_1252132519_n

Sudeći po medijima, Selena Gomez je u vezi sa svakim dečkom koji je uhvati za ruku što su u poslednji par meseci bili Niall Horan, Charlie Puth i Zedd a sad je red došao i na javnosti nepoznatog Samuela Krosta s kojim je viđena u izlasku.

Iako su pojedini mediji poput Celebuzza preneli da su njih dvoje bili u zagrljaju tokom jedne nedavne žurke u Holivudu, sad stižu potvrde da su njih dvoje samo prijatelji koji se ne poznaju od juče. “Slike koje su se pojavile u javnosti zapravo deluju romantičnije nego što jesu jer su njih dvoje prijatelji. Njih je još ranije upoznala Gigi Hadid a Selena voli njegovo društvo jer ga smatram zabavnim. Međutim, ona nije zaljubljena u njega, samo voli njegovo društvo”, priča jedan izvor za HollywoodLife.com. Kao što često kažemo, HollywoodLife baš i nije najpouzdaniji izvor informacija ali čini nam se da je ovo zaista istina!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Urnebesno: Selena Gomez novom objavom na TikToku otkrila da li je u vezi!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Da li Sel Go zaista ima novog dečka? Mediji nisu ubeđeni!

  1. Istina je da se znaju godinama. Isto i sa Najalom. Čarli je dobar prijatelj s kojim sarađuje dok je samo Zed bio osoba s kojom je ona izlazila na dejtove, ali očigledno veza nije potrajala. To je i sama rekla. Sad nema dečka već samo uživa u muškom društvu kao i sve devojke uostalom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.