Harry i Niall tuguju: Dirljiv oproštaj od omiljenog muzičara!

16th NRJ Music Awards - Red Carpet Arrivals

Hazza i Nialler na Tviteru odali poštu gitaristi i pevaču legendarnog američkog rok sastava!

Glenn Frey (†67), osnivač Eaglesa, omiljenog benda Nialla Horana, sreo se s momcima iz One Directiona u nekoliko navrata. Ovaj slavni muzičar preminuo je 18. januara od komplikacija izazvanih reumatoidnim artiritisom i upalom pluća. A nakon što je čuo tužnu vest, Irac iz 1D obratio se svojim pratiocima na Tviteru kako bi izrazio žaljenje povodom velikog gubitka za svet muzike.

Niall je u poruci citirao stih iz pesme Eaglesa “No More Cloudy Days”: “Ovi oblačni dani, teraju te na plač. Srce ti se lomi kad neko odlazi a ti ne znaš zašto”. Nešto kasnije, pevač je dodao i sledeće: “Večeras slušam Glenna Freya i Eaglese na repeat! ???”

Harry Styles, njegov ortak iz benda, takođe je osetio potrebu da se javno obrati fanovima povodom Glennove smrti, te je na Tviteru napisao: “Jedan od najvećih svih vremena. Nedostajaće mnogima. Počivajte u ljubavi i miru, gospodine Frey”. Takođe, Hazza je na svom Instagramu postavio i crno-belu fotografiju legedarnog muzičara iz njegovih najslavnijih dana.

One of the greatest ever. He will be missed by so many. Rest in love and peace Mr. Frey.

A photo posted by @harrystyles on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram, Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Gde nju nađe?": Directioneri jako nezadovoljni što Bella Thorne glumi u spotu Liama Paynea!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Harry i Niall tuguju: Dirljiv oproštaj od omiljenog muzičara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.