Niall zeza Liama: Znaš samo dve pesme svog “omiljenog benda”! (audio)

Ribbet collage

Da li obojica momaka iz 1D zaista vole istu grupu ili neko od njih dvojice lažira?

Kako Famoza saznaje, Liam Payne odgovorio je u jednom intervjuu da mu je omiljeni bend svih vremena Eagles. To je bez pogovora dobar izbor – u pitanju je klasičan rok bend s gomilom hitova. Ali – izgleda da je legedarni losanđeleski sastav zapravo omiljena grupa Nialla Horana. Kako se ispostavilo, Nialler je odmah javno isprozivao Liama zbog ovakvog izbora, rekavši da kolega Payne ne može biti neki veliki fan Eaglesa jer zna samo dve njihove pesme.

U razgovoru za BBC Radio 1 tokom božića, Niall je priznao da ga je izbor njegovog ortaka prilično iznenadio: “Liam je izabrao Eaglese? Baš je odvalio. Sve mi se čini da je to smislio na licu mesta. Mislim da zna najviše dve pesme Eaglesa – ‘Hotel California’ i ‘Desperado’, kao i svi drugi… Ne mogu da verujem da je to rekao!”

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liamova bivša: Drago mi je što me Directioneri još uvek podržavaju!

2 thoughts on “Niall zeza Liama: Znaš samo dve pesme svog “omiljenog benda”! (audio)

    1. Izvini a sta sad to treba da znaci? Sta si ti neka kraljica ovde a? Shvati da nismo svi isti i da prozivkama ne postizes nista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.